Certificări

Certificări PET/CT Oradea, unic acreditat în ţară!

După cinci ani de activitate, pe parcursul cărora aproximativ 5000 de oameni din toată România au beneficiat de investigaţii PET/CT la cele mai înalte standarde, Centrul PET/CT Oradea a primit o acreditare specială, în premieră în România, care îi confirmă profesionalismul activităţii medicale.

Acest tip de acreditare EANM Research Ltd (EARL) a fost lansat în 2010 şi se
acordă doar centrelor europene de excelenţă în diagnosticarea cancerului.

Centrul Pozitron Diagnosztika din Oradea a demonstrat treptat că investigaţia PET/CT are un rol hotărâtor în diagnosticul oncologic. Metoda PET/CT s-a născut din combinarea tomografiei computerizate cu tomografia cu emisie de pozitroni şi oferă informaţii suplimentare nu doar în legătură cu anatomia organelor, ci şi în legătură cu metabolismul ţesuturilor, fiind recomandată inclusiv pentru diagnosticarea preventivă şi recunoaştere timpurie a bolilor neoplazice.
Precizăm faptul că acreditarea EARL este acordată de către membrii Comitetului Executiv al Asociației Europene de Medicină Nucleară, sub egida Asociaţiei Europene de Medicină Nucleară, cu aprobarea Organizaţiei Europene pentrun Cercetarea şi Tratamentul Cancerului (EORTC).

De reţinut şi faptul că EARL oferă suport științific prin Consiliul Științific
Consultativ, în cadrul căruia experți de top în medicina nucleară asigură coordonarea pe probleme științifice. Centrele care primesc acreditarea sunt şi ulterior monitorizate de către experți selectaţi din diferite țări pentru a fi eligibile și a participa la studii și trialuri de cercetare multicentrice.Certificări

Prin acreditarea conferită centrelor medicale specializate în diagnosticarea cancerului prin metode nucleare, experţii europeni (fizicieni, medici și oameni de știinţă din instituțiile de conducere europene) confirmă practic calitatea serviciilor medicale prestate de acestea şi le oferă posibilitatea
de a avansa inițiative științifice, dar şi proiecte de cercetare clinică. Centrul Pozitron Diagnosztika din Oradea dispune de o echipă de medici cu o înaltă reputație și experiență profesională și are posibilitatea evaluării comparative cu examenele anterioare. Prin selectarea unor astfel de centre acreditate, se urmăreşte îmbunătățirea aplicării medicinei nucleare în cadrul Uniunii Europene şi stimularea imagisticii moleculare, astfel încât acesta să devină o modalitate standard de diagnostic in medicina clinică.
Acordarea acestei acreditări Centrului Pozitron Diagnosztika Srl din Oradea înseamnă
o garanție în plus pentru pacienții care îi trec pragul pentru a fi investigaţi, întrucât acuratețea examinărilor și stabilirea unui diagnostic corect permit alegerea unui tratament adecvat, sporind șansa la o viață mai bună și mai lungă.


Calitatea înaltă a serviciilor oferite de centrul nostru pe lângă experienţa profesională mai garantează şi sistemul de managment al calități ISO 9001:2008.
Certificări
Examinările noastre
Examinarea PET/CT

FDG-PET este o tehnică de medicină nucleară care oferă informații tridimensionale cu privire la rata metabolismului glucozei în organism. Detalii...

Examinarea CT

CT este net superioară examinărilor radiologice clasice pentru că oferă imagini de secțiune prin corpul uman Detalii...

Ecografie

În Centrul nostru dispunem de aparatura ecografică de ultima generație, scopul nostru fiind de a asigura pacientului un diagnostic rapid și real. Detalii...

News
Informații