Despre Centru

Centrul PET/CT din Oradea care dispune de tehnologie de vârf in domeniul imagisticii îşi aşteaptă pacienţii în centrul oraşului într-un mediu prietenos.

Despre CentruCentrul de diagnostic Pozitron-Diagnosztika a fost înfiinţat în principal ca instituţie din cadrul sistemului de diagnosticare medicală oncologică, însă în afara activităţii complexe necesare procesului de diagnosticare asigură şi simpozioane ştiinţifice, a căror bază profesională este asigurată de medici specialişti în medicină nucleară şi radiologie.

Caracterul exclusiv al centrului este asigurat de echipamentul Siemens Biograph PET/CT şi lanţul tehnologic conex, total închis, de nivel mondial, apărute aici pentru prima dată în cadrul sistemului medical din România.

Ca urmare a unicităţii acestui echipament acesta reprezintă o adevărată premieră naţională.

Centrul PET/CT Pozitron Diagnosztika în activitate sa utilizează sistemul de managment al calități ISO 9001.
Examinările noastre
Examinarea PET/CT

FDG-PET este o tehnică de medicină nucleară care oferă informații tridimensionale cu privire la rata metabolismului glucozei în organism. Detalii...

Examinarea CT

CT este net superioară examinărilor radiologice clasice pentru că oferă imagini de secțiune prin corpul uman Detalii...

Ecografie

În Centrul nostru dispunem de aparatura ecografică de ultima generație, scopul nostru fiind de a asigura pacientului un diagnostic rapid și real. Detalii...

News
Informații