Campanie de prevenție a cancerului pulmonar, la PET/CT!

April 25, 2018

Cancerul pulmonar reprezintă una dintre principalele cauze de mortalitate datorată neoplaziilor, atât în cazul bărbaților cât și al femeilor.

Campanie de prevenție a cancerului pulmonar, la PET/CT
Ca urmare a descoperirii tardive, deseori în stadii depășite din punct de vedere terapeutic, doar 14% din pacienții diagnosticați ajung să supraviețuiască o perioadă de timp mai îndelungată (5 ani). Se estimează că peste 1.3 milioane de persoane mor anual în întreaga lume, din cauza cancerului pulmonar. 


Screeningul cancerului pulmonar!

Deoarece dorim să se evite descoperirea cancerului pulmonar în stadii avansate, deschidem o campanie de prevenție a pacienților și recomandăm examinarea CT TORACE NATIV (HRCT LOWDOSE), pentru o diagnosticare precoce și monitorizare anuală.
Această examinare se poate face zilnic la cererea pacientului pe bază de programare, iar rezultatele vor fi eliberate în 24 h de la examinare (în caz de urgențe rezultatele vor fi eliberate în ziua efectuării scanării).
Prețul examinării este de 200 de lei.


Notă informativă:

Pe durata examinării CT sunteți expus la radiație X, doza de iradiere aplicată fiind scăzută.
Tomografia computerizată (CT) este o tehnică de investigaţie imagistică care foloseşte razele X pentru a crea imagini detaliate ale structurilor din interiorul corpului. Tomografia computerizată (CT) este folosită pentru a investiga diferite părţi ale corpului precum, craniu, gât, torace, abdomen, pelvis sau membre. 
Centrul nostru vă pune la dispoziție noul pachet medical care prevede modificarea tarifelor în regim privat a examinărilor CT cu intenția de a oferi, în acest mod, servicii de înaltă calitate, la un preț mai accesibil.

CT nativ / regiune: 200 lei
CT craniu nativ protocol SAF: 210 lei
CT craniu nativ protocol SAF: 210 lei
CT cu substanță /l segment: 430 lei
Ct cu substanță 1/2 segmente: 550 lei
Ct cu substanță 2/3 segmente: 650 lei

 


Examinările noastre
Examinarea PET/CT

FDG-PET este o tehnică de medicină nucleară care oferă informații tridimensionale cu privire la rata metabolismului glucozei în organism. Detalii...

Examinarea CT

CT este net superioară examinărilor radiologice clasice pentru că oferă imagini de secțiune prin corpul uman Detalii...

Ecografie

În Centrul nostru dispunem de aparatura ecografică de ultima generație, scopul nostru fiind de a asigura pacientului un diagnostic rapid și real. Detalii...

News
Informații