Despre noi

Home > Despre noi

Centrul Pozitron Diagnosztika din Oradea a demonstrat treptat că investigaţia PET/CT are un rol hotărâtor în diagnosticul oncologic. Metoda PET/CT s-a născut din combinarea tomografiei computerizate cu tomografia cu emisie de pozitroni și oferă informații suplimentare nu doar în legătură cu anatomia organelor, ci și în legătură cu metabolismul țesuturilor, fiind recomandată inclusiv pentru diagnosticarea preventivă și recunoaștere timpurie a bolilor neoplazice.

Deși examinarea PET este o tehnologie relativ recentă în țara noastră, centrul nostru a reușit să facă performanța în acest domeniu de peste 10 ani pe parcursul cărora mai bine de 15000 de oameni au beneficiat de investigații PET-CT la cele mai înalte standarde, dovedind esențialitatea în diagnosticare prin această metodă imagistică.

Odată cu trecerea anilor calitatea în serviciul medical a ramas prioritatea noastră principală iar acest lucru este confirmat din nou prin achizița unui aparat NOU PET-CT, acesta făcând parte din ultima generație de modele GE.

Echipa medicală alcătuită din cei mai buni specialiști completează serviciul medical oferit bazandu-se pe experiență și profesionalism.

Cele mai recente inovații PET / CT ale GE Healthcare oferă atât o calitate excepțională a imaginii, cât și o cuantificare consecventă, fără compromisuri. PET-CT Discovery IQ 2018 este echipat pentru a oferi soluția exactă în îndeplinirea misiunii principale oferind cele mai bune rezultate posibile pacientului.

Cine suntem

3

Doctori

GE DISCOVERY IQ

Aparat de ultimă generație

15

Ani experiență

15000

Persoane examinate

Misiunea noastră

De la inceput principala noastra misiune a fost grija pentru sanatatea dumneavoastra, deoarece vindecarea oricarei boli incepe cu un diagnostic corect si cat mai rapid. Oferim aceste servicii de diagnostic bazandu-ne pe echipa noastra de medici specialisti cu experienta, pe echipa de asistenti, tehnicieni si fizicieni si pe tehnologia avansata pe care aparatura noastra o are. Realizarea unei bune comunicari si colaborari cu alte institutii medicale de-a lungul timpului a oferit si alte avantaje pacientilor, medicii colaboratori dispunand de informatii rapide, cu rol important in stabilirea terapiei aplicate.

Calitatea serviciilor e garantata si prin controlul asupra sursei de radiotrasor (FDG), centrul nostru avand o legatura directa cu ciclotronul de la Budapesta, capabil sa asigure zilnic si promt dozele optime pentru examinarile PET/CT. Toate aceste servicii sunt la dispozitia dumneavoastra avand garantia si increderea ca diagnosticul nostru va fi un fundament solid in lupta cu cancerul! Ca si locatie ne gasiti in Oradea pe B-dul General Magheru nr. 1 , intr-un ambient placut cu o echipa medicala competenta, bine pregatita, cu certificari internationale, totodata asigurandu-ne sa oferim confort pacientului de la preluare pana la finalizarea examinari acestuia. Pastrarea unei sanatati durabile, incepe cu o diagnosticarea corecta si rapida a oricarei posibile boli!

Echipa noastră

Părerea pacienților?

Program

Luni

08:30 - 16:30

Marți

08:30 - 16:30

Miercuri

08:30 - 16:30

Joi

08:30 - 16:30

Vineri

08:30 - 16:30

Programări

Puteți face o cerere de programare telefonic în timpul orelor de serviciu sau online la orice oră.
Sună: +4 0735 778 101 | +4 0720 016 121 | +40 259 40 90 90 | +40 259 40 90 91
Rezultate si
Pagina pacientului