Examinarea PET-CT în diagnostic oncologic

acum decontat prin CNAS

PROGRAM

Luni – Vineri 8:00 – 16:30
Sâmbată Închis
Duminică Închis

+4 0720 016 121

Bine ați venit la centrul de diagnostic PET Pozitron

Centrul nostru de diagnostic PET-Pozitron utilizează tehnologie de vârf pentru a evalua și monitoriza schimbările metabolice, ajutând la diagnosticarea și tratamentul bolilor precum cancerul și tulburările neurologice. Cu accent pe calitate și precizie, ne angajăm să oferim îngrijire medicală personalizată și de încredere.

ECHIPA MEDICALĂ

Echipa noastră medicală este dedicată și bine pregătită, având o vastă experiență în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor complexe.

Dr. Straciuc Mihai
Dr. Straciuc MihaiMedic Specialist Medicină Nucleară
Dr. Oncu Crenguța
Dr. Oncu CrenguțaMedic primar medicină nucleară
Dr. Venter Adrian
Dr. Venter AdrianMedic Primar Radiologie și Imagistică medicală

Centrul
Pozitron Diagnosztika
din Oradea

 a demonstrat progresiv importanța crucială a investigației PET/CT în diagnosticul oncologic. Metoda PET/CT, rezultat al combinației dintre tomografia computerizată și tomografia cu emisie de pozitroni, furnizează informații esențiale nu doar despre anatomia organelor, ci și despre metabolismul țesuturilor.

Examinare PET/CT

Examinarea PET/CT este o investigație imagistică avansată ce combină tomografia computerizată (CT) cu tomografia cu emisie de pozitroni (PET). Această tehnologie furnizează informații detaliate atât despre anatomia organelor, cât și despre activitatea metabolică a țesuturilor, fiind esențială în diagnosticarea și monitorizarea bolilor, inclusiv a afecțiunilor oncologice.

Examinare CT

Examinarea CT (Tomografie Computerizată) este o procedură imagistică non-invazivă care utilizează raze X și tehnologie computerizată pentru a obține imagini detaliate ale structurilor interne ale corpului. Această investigație este utilizată pentru diagnosticarea și evaluarea diferitelor afecțiuni, inclusiv leziuni traumatice, tumori, boli ale organelor interne și afecțiuni vasculare.

Ecografie

Ecografia este o metodă imagistică non-invazivă care utilizează ultrasunetele pentru a crea imagini în timp real ale organelor interne, țesuturilor și fluxului sanguin. Această investigație este utilizată pentru diagnosticarea și monitorizarea diferitelor afecțiuni, inclusiv sarcina, bolile organelor abdominale, afecțiunile tiroidiene, leziunile musculo-scheletice și multe altele.

Fă o cerere de programare

Puteți face o cerere de programare telefonic în timpul orelor de serviciu sau online la orice oră.

Încărcare...