Despre Clinica Pet/CT

Centrul Pozitron Diagnosztika din Oradea a demonstrat treptat că investigaţia
PET/CT are un rol hotărâtor în diagnosticul oncologic.

Metoda PET/CT

Metoda PET/CT s-a născut din combinarea tomografiei computerizate cu tomografia cu emisie de pozitroni și oferă informații suplimentare nu doar în legătură cu anatomia organelor, ci și în legătură cu metabolismul țesuturilor, fiind recomandată inclusiv pentru diagnosticarea preventivă și recunoaștere timpurie a bolilor neoplazice.

Examinarea PET

Deși examinarea PET este o tehnologie relativ recentă în țara noastră, centrul nostru a reușit să facă performanța în acest domeniu de peste 10 ani pe parcursul cărora mai bine de 15000 de oameni au beneficiat de investigații PET-CT la cele mai înalte standarde, dovedind esențialitatea în diagnosticare prin această metodă imagistică.

15 ani
15000 de oameni

NOU PET-CT

Odată cu trecerea anilor calitatea în serviciul medical a ramas prioritatea noastră principală iar acest lucru este confirmat din nou prin achizița unui aparat NOU PET-CT, acesta făcând parte din ultima generație de modele GE.

Echipa medicală alcătuită din cei mai buni specialiști completează serviciul medical oferit bazandu-se pe experiență și profesionalism.

Cele mai recente inovații PET / CT ale GE Healthcare oferă atât o calitate excepțională a imaginii, cât și o cuantificare consecventă, fără compromisuri. PET-CT Discovery IQ 2018 este echipat pentru a oferi soluția exactă în îndeplinirea misiunii principale oferind cele mai bune rezultate posibile pacientului.

CE SPUN PACIENȚII

Feedback-ul lor pozitiv reflectă angajamentul nostru pentru calitate și îngrijire personalizată în fiecare etapă a procesului de diagnostic.

Bun
Pe baza 47 recenzii
Violeta Gică
Violeta Gică
2024-04-17
De la programare la examinarea pet ct venind din Timișoara am primit o gustare la fel ca toți cei care vin aici. Empatie din partea medicilor și doamna de la recepție foarte drăguță. Recomand cu încredere. Sănătate tuturor
Adriana Lapadus
Adriana Lapadus
2024-04-10
Amabilitatea, punctualitate, profesionalism și multă, multă empatie! Vă mulțumesc!
Andrei G
Andrei G
2024-02-19
Foarte mulţumit de tratament ca pacient.Call Center de nota 10 , punctualitate şi amabilitate, toate la superlativ!!! Mulţumesc.
sunyi lev
sunyi lev
2024-02-13
Ok amabilitate și seriozitate maxima
Anca Cheler
Anca Cheler
2024-01-24
Nota 10+ pentru personal, servicii, preturi, profesionalism, tot. Recomand cu incredere.
Nicolae Paul Ardeleanu
Nicolae Paul Ardeleanu
2023-10-05
O echipa de profesioniști și sufletiști ! Respecte Maxime !
stela bolboaca
stela bolboaca
2023-08-22
Am rămas plăcut impresionată de amabilitatea întreg personalului din această unitate. Atmosferă foarte bună, curățenie, ordine și deservire ireproșabilă. Dacă s-ar putea aș da 10 din cele 5 stele. Mulțumesc frumos întregului colectiv !
Laura Saulenco Căprărin
Laura Saulenco Căprărin
2023-06-22
Am ramas placut impresionata de organizarea si mai ales de linistea din clinica. Domnul Tehnician Radiologie si Imagistica, Sasianu Sebastian are 6 din cele 5 stele de la mine.
Maria Goghez
Maria Goghez
2023-05-31
Recomand aceasta clinica. Personal, amabilitate, curățenie de nota 10. Am fost foarte plăcut impresionata, de la întrare, pana la ieșire. Felicitări clinica Pozitron

MISIUNE

De la inceput principala noastra misiune a fost grija pentru sanatatea dumneavoastra, deoarece vindecarea oricarei boli incepe cu un diagnostic corect si cat mai rapid. Oferim aceste servicii de diagnostic bazandu-ne pe echipa noastra de medici specialisti cu experienta, pe echipa de asistenti, tehnicieni si fizicieni si pe tehnologia avansata pe care aparatura noastra o are. Realizarea unei bune comunicari si colaborari cu alte institutii medicale de-a lungul timpului a oferit si alte avantaje pacientilor, medicii colaboratori dispunand de informatii rapide, cu rol important in stabilirea terapiei aplicate.

Calitatea serviciilor e garantata si prin controlul asupra sursei de radiotrasor (FDG), centrul nostru avand o legatura directa cu ciclotronul de la Budapesta, capabil sa asigure zilnic si promt dozele optime pentru examinarile PET/CT. Toate aceste servicii sunt la dispozitia dumneavoastra avand garantia si increderea ca diagnosticul nostru va fi un fundament solid in lupta cu cancerul! Ca si locatie ne gasiti in Oradea pe B-dul General Magheru nr. 1 , intr-un ambient placut cu o echipa medicala competenta, bine pregatita, cu certificari internationale, totodata asigurandu-ne sa oferim confort pacientului de la preluare pana la finalizarea examinari acestuia. Pastrarea unei sanatati durabile, incepe cu o diagnosticarea corecta si rapida a oricarei posibile boli!

0
Doctori
0
Ani de experiență
0
de persoane examinate
0
Arii de expertiză

Faceți o cerere de programare

Puteți face o cerere de programare telefonic în timpul orelor de serviciu sau online la orice oră.

Încărcare...