Metoda de diagnostic se adresează

pacienților cu tumori de prostată, tehnica de diagnostic se efectuează prin PET-CT folosind un nou radiotrasor. Domeniul nostru de activitate nu este niciodată static, drept urmare îmbunătățim calitatea serviciilor medicale punându-vă la dispoziție o nouă procedură prinvind diagnosticarea oncologică.
  • Metoda de diagnostic se adresează pacienților cu tumori de prostată, tehnica de diagnostic se efectuează prin PET-CT folosind un nou radiotrasor, 18F-JK-PSMA-7. Toate studiile cu radioliganzi PET PSMA ajută în detectarea recurenței locale a cancerului de prostată și a metastazelor la distanță.
  • Acest nou serviciu vă este pus la dispoziție în colaborare cu centrul nostru din Budapesta, examinarea pacienților făcându-se în cadrul unității POZITRON DIAGNOSTIKA KFT, în prezent centrul deține condițiile profesionale necesare pentru a vă oferi posibilitatea efectuării acestei proceduri, având garanția că experiența echipei medicale este aplicată în favoarea pacienților!
  • Programările se vor efectua prin intermediul centrului nostru, existând o comunicare strânsă între cele două centre, drept urmare veți primi toate informațiile necesare în vederea efectuării examinării PET-CT.
  • Rezultatele în urma efectuării examinării PET-CT se vor elibera de către echipa noastră medicală, iar pentru eventuale detalii sau nelămuriri vă vom sta la dispoziție.
  • Informațiile obținute prin această procedură s-au dovedit mult mai precise, crescând astfel rata de vindecare și supraviețuire a pacienților!

Informații utile despre examinarea PET/CT cu 18F-JK-PSMA-7

PET / CT este una dintre cele mai moderne metode de imagistică medicală din zilele noastre. Radiotrasorul utilizat în analiză este o moleculă cu marcaj radioactiv cu o perioadă de înjumătățire scurtă (18F) care poate fi utilizată pentru a afla densitatea receptorului PSMA a țesuturilor. Receptorii PSMA sunt localizați pe suprafața celulelor în numeroase țesuturi sănătoase și patologice. Numărul ridicat de receptori este foarte frecvent în tumorile de prostată și conform ghidurilor de specialitate, receptorul este prezent în aproximativ 95% din tumorile de prostată. Cantitatea de 18F-JK-PSMA-7 administrată unui pacient este atât de mică încât nu are efect negativ asupra organismului. Compușii similari cu radiotrasorul pe care îi utilizăm au fost folosiți în testele de diagnosticare de câțiva ani și până în prezent nu s-a observat reacție alergică la aceștia.

Pe baza examinărilor efectuate până acum la nivel mondial, scanarea PSMA PET / CT este potrivită pentru identificarea cu sensibilitate ridicată pe de-o parte a recidivei tumorilor de prostată în cazurile în care după tratamentul definitiv (prostatectomie radicală, iradiere) apare recidivă biochimică, pe de altă parte la diagnosticarea tumorilor în boala cu risc ridicat pentru a justifica sau a exclude metastaza. Nu este posibilă detectarea tumorilor care sunt prezente doar la nivel celular sau care nu afișează receptor pe suprafața celulei.

Recenzii google

Bun
Pe baza 47 recenzii
Violeta Gică
Violeta Gică
2024-04-17
De la programare la examinarea pet ct venind din Timișoara am primit o gustare la fel ca toți cei care vin aici. Empatie din partea medicilor și doamna de la recepție foarte drăguță. Recomand cu încredere. Sănătate tuturor
Adriana Lapadus
Adriana Lapadus
2024-04-10
Amabilitatea, punctualitate, profesionalism și multă, multă empatie! Vă mulțumesc!
Andrei G
Andrei G
2024-02-19
Foarte mulţumit de tratament ca pacient.Call Center de nota 10 , punctualitate şi amabilitate, toate la superlativ!!! Mulţumesc.
sunyi lev
sunyi lev
2024-02-13
Ok amabilitate și seriozitate maxima
Anca Cheler
Anca Cheler
2024-01-24
Nota 10+ pentru personal, servicii, preturi, profesionalism, tot. Recomand cu incredere.
Nicolae Paul Ardeleanu
Nicolae Paul Ardeleanu
2023-10-05
O echipa de profesioniști și sufletiști ! Respecte Maxime !
stela bolboaca
stela bolboaca
2023-08-22
Am rămas plăcut impresionată de amabilitatea întreg personalului din această unitate. Atmosferă foarte bună, curățenie, ordine și deservire ireproșabilă. Dacă s-ar putea aș da 10 din cele 5 stele. Mulțumesc frumos întregului colectiv !
Laura Saulenco Căprărin
Laura Saulenco Căprărin
2023-06-22
Am ramas placut impresionata de organizarea si mai ales de linistea din clinica. Domnul Tehnician Radiologie si Imagistica, Sasianu Sebastian are 6 din cele 5 stele de la mine.
Maria Goghez
Maria Goghez
2023-05-31
Recomand aceasta clinica. Personal, amabilitate, curățenie de nota 10. Am fost foarte plăcut impresionata, de la întrare, pana la ieșire. Felicitări clinica Pozitron